Uppdateringen.

Jag kan inte säga att det är en av dem sämsta, men det var mycket info.
 
Jag gillar inte att inte veta vilket datum exakt saker kommer, för jag vill ha koll på saker och vara beredd. Jag går ofta och hoppas och hoppas på det bästa även fast jag till en början inte ens tror på det själv, men tillslut intalar jag mig om att det ska bli så och då tror jag på det. Men oftast så har jag för höga förväntingar och blir besviken när det blir lite sämre!
 
Men jag gillar väl ändå uppdaterigen, man ska inte klaga. Men jag vill inte ha tinker liknande hästar... Gör dem en ny ras så gör den annorlunda! Det är i alla fall min åsikt.
Men tur att nordisarna ändå är söta!
 
 
Är inte säker än men tror jag ska köpa den ljusa till vänster! Gillar även den till höger, men vi får se hur dem ser ut när jag väl kommer fram och ser dem. 
 
Sedan det med att Den gömda dinosauriens dal kommer! Även kallad Dinodalen.
Det är ju super kul! Men som jag sa tidigare, vill VERKLIGEN veta när den kommer. Det känns som om jag är helt bakom flötet när dem säger vinter 2014. Det är ju fortfarande 10 st uppdateringar kvar på detta året, så man kan ju aldrig gissa när den kommer!
Men jag läste även att nordsvenskar endast kommer vara dem hästar som kommer klara av kylan i dinodalen, och det är ju egentligen ganska roligt att det kommer bli en sådan grej! Mestadels därför jag tänker köpa ännu en till nordsvensk år eventuellt två till i framtiden.
 
Här nedan ser ni då bilderna från Dinodalen från sso's sida.
 
Jag som ÄLSKAR snö på sso och såklart i verkliga livet tycker det ska bli jätte roligt. Men jag kan inte vänta! Det är det som stör mig mest, att jag måste vänta, jag vill bara slänga mig in där och bli level 16!
 
Så otålig, verkligen!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: