Prime Stars 6 månader!

Något sjukt stolt! Herregud!
 
Prime Stars har nu funnits i 6 månder IDAG! Ida och jag skapade PS en sen kväll den 31 Januari 2014 och nu har vi haft klubben i exakt ett halv år!
Detta är verkligen något vi kommer fira så därför ska hela PS ha en liten maskerad, tävling och även kväll fest vid kl. 20:10 då vi skapade klubben ungefär. Så detta blir ungefär som en födelse dags fest för alla Primers, jätte stolt över dem!
 
Måste bara säga att jag verkligen älskar PS, om jag inte skapat PS... Då skulle jag inte ha spelat sso nu, det är verkligen sant. När jag skapade PS och fram tills nu har varit det roligaste och även jobbigaste äventyret jag gjort. Älskar alla nya och gamla medlemmar mer än någonsin och även alla föredetta! Ni ska veta att alla ni har en stor plats i mitt hjärta för ni har varit med och byggt klubben.
 
Kommer komma ut en ännu längre text senare idag som ära för mina medlemmer, men tills vidare så säger jag bara, jag älskar er! <3
 
Den äldsta bilden jag har med PS och en två dem senaste! 
 
-
 
 
Ni är underbara <3
 Dressyrlektionen

 Igår var det ponny dressyr!
 
Sjukt roligt och annorlunda idé av Jaq att vi alla skulle ha ponny, eller ja dem som hade ponny dvs. Vi körde massa olika ridvägar och hade väldigt roligt. Jag fick ta över lektionen en gång då Jaq var tvungen att gå ut, men kom tillbaka några minuter senare!
 
Tack för eventet, liten bild bomb!
 
 
 
 
 Ponny Dressyr!

Kommer lägga ut bilder senare från ponny eventet!
 
Men just nu orkar jag inte sitta och klippa den så bjuder bara på en bild än så länge. Ska nämligen dra mig mot PS3 och spela lite på den. Är ju äntligen hemma igen. Varit i stugan så sjukt länge nu!