Seegt

Hej!
 
Är ju som sagt i stugan och har inte all tid i världen att blogga om saker då jag inte spelar lika mycket SSO som jag gör hemma. Därför går min levling segt tråkigt nog. Vill ju få upp mina hästar till lv 15 så snabbt som möjligt men hade inte tid att levla i förrigår. 
 
Men igår tog jag tag i levlingen och levlade klart till kl. 23:30 så det var ganska precis! Onyx är nu i level 11 snart 12, sjukt glad över det, börjar se slutet på hans levling nu. 
 
Idag ska jag försöka hinna levla om jag inte gör det så ja då är väl det tråkigt.
Men inatt blev det inget inlägg innan jag skulle sova för att jag tog tag i WoW spelandet igen. Började spela på min lv 90 Mage och fixa dens gear. Gick rent ut sagt skit dåligt i början då jag inte gjorde någon bra DPS (Damage) ALLS! Usch. Så fick titta på lite YT klipps om hur jag skulle förbättra allt och ladda hem massa mods/addson så det blev bättre. Så nu är min Mage i topp form och jag ska köra lite raids med henne i framtiden.
 
Nu ska jag nog bara ta det lugnt då jag, Linus och Meja är ensamma ute vid stugan där det är 27 grader varmt nu.. Puhu.. Ska eventuellt bada senare men får se, lite badkruka när det kommer till att bada i sjöar. Kommer bild på hur stugan och det ser ut senare, ifall ni vill se?
 
 
 
Flera inlägg senare idag!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: