Tillbaka efter några dagar.

Hej!
 
Är nu tillbaka här igen efter några dagar, kan ju säga direkt att skolan har en stor del i det hela och SSO. Jag har ju även såklart spelat The sims 4 och Diablo III, sjukt kul.
 
Men åter till saken, lagt väldigt mycket tid på både server 1 och 2 dem senaste dagarna för att jag helt enekelt velat, jag samlar ju som sagt själv också stjärnor i PS nu. Detta för att medlemmarna ska få en bättre överblick på hur mycket jag är med på event! Har hittils varit på alla förutom ett som jag faktiskt helt glömde bort! Men sådan tur var så hade inte jag eventet, väldigt dåligt av mig, men sånt kan även hända klubbägaren, haha.
 
Men idag kommer jag att vara inne på sso, mesta dels server 2 för känner inte för att logga in på server 1 ärligt talat. Varit i lite depp tankar och känt mig nere nu i några dagar, tror det mesta är pga. skolan för annars är allt helt okej enligt mig. Men det ska nog ändras!
 
Här får ni lite bilder på min vackra Goldsoul bara för han har presterat super dem senaste dagarna på championat! Imponerad, Känner verkligen att vi börjar komma tillbaka på banan igen.
 
 
 
 
 
Orkar inte klippa bilderna!
 KÖPT THE SIMS 4!

JA!
 
Jag köpte idag The Sims 4 då det var release date idag! Så sjukt glad. Väntat två extra dagar på detta då jag trodde det skulle släppas den 2 September, men såklart var det bara i USA. Men nu är det värt all väntan och jag är så nöjd med det även om jag inte hunnit spelat super mycket!
 
Verkligen värt pengarna då grafiken är så sjukt söt och alla funktioner med både skapa en sim, bygga hus, inreda och helt enkelt bara spela är grymma!
 
Vill ni att jag ska skriva lite om när jag spelar TS4? Och ta bilder?Prime Stars udda event!

Här är lite bilder från kanske PS konstigaste event som vi hade idag! Haha!
 
Calle höll i eventet, vi skulle klä ut oss till en kändes, gå catwalk för Mrs. Holdsworth sedan viska i hennes öra vilken kändis vi föreställde! Vi gjorde därefter samma sak fast med grönsaks kläder och färgglada kläder! Vi skulle även berätta för Mrs Holdsworth hur många hårsprays flaskor våran frisyr behövt idag! (WTF!?)
 
Så det var väldigt udda men sjukt roligt!
 
Jag var dock på två event samtidigt, då SP och PS hade event ungefär samma tid. Så det var lite annorlunda, men det funkade då jag hade laptopen bredvid mig!
 
Så Idag har jag då varit på hela 3 event, helt slut nu! Förtjänar helg! 
 
Bilder från PS eventet, snyggingar!