Woop!

Hey!
 
Har haft fullt upp med Prime Stars, WoD och massa annat irl så har inte hunnit priotitera bloggen. Men som sagt jag kommer bara blogga för det är kul och när jag har tid och lust!

Men jag tänkte berätta lite kort vad som hänt!
I Torsdags så släpptes ju Warlords of Draenor och jag kan säga att jag är helt fast i det! Så rolig expansion och kan inte vänta tills jag är lv 100. Är just nu lv 97 och påväg uppåt snabbt. Det var mening från början att jag och Linus skulle tävla vem som kom först, men jag drog mig ur. Även fast jag låg bra till och skulle kanske hinna så kände jag att jag bara övergav Prime Stars om jag spelade wow helatiden! 
Så första dagen så sa jag att vi inte skulle tävla mer, för Linus har ju såklart mer tid och jag vill inte lägga ned alll tid på WoD när jag har Prime Stars som jag vill ge lika mycket tid!
 
Sedan så har vi fått in massa nya medlemmar i PS då ca. 5-8 st har lämnat pga. att dem inte kände att dem var tillräckligt aktiva! Jag förstår dem. Det är svårt att vara jätte aktiv på sso och komma på alla eventen. Men det är just därför vi bara söker dem aktivaste medlemmarna! 
 
Sedan så har jag väl inte gjort mycket mer än längtat till Dinodalen och varit med mina hamstrar, haft ett liv utanför datorn och ja bara haft roligt!
 
Vill ha Onsdag nuu! Börjar 10 då och Slutar 11:20! Sedan så kommer ju DD. Har även ställt in eventen på Onsdag i PS pga. just det!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: