The Swans eventet, utan några svanar?

I Lördags hade vi som sagt event med klubben som Prime Stars just nu endast sammarbetar med, The Swans. Vi i PS tycker det är super kul att ha det eventet på Lördagar! Sjukt roligt!
 
Men, denna gång kom ingen svan, vi stod där 18:40 ( Började 18:35 ) och ingen svan hade dykt upp, jag hade sätt en svan springa igenom steves paddock och sedan loggat, inget mer. Alla Primers var ganska chockade då det iaf brukar komma minst fem svanar till eventet så vi iaf skulle kunna kalla det ett The Swans och Prime Stars event.
Denna gång fick det helt enkelt bara bli ett improviserat PS event med lekar som jag höll i. Vi var hemskt många Primers så det var ingen fara, vi kunde roa oss själva!
Vi red till den Övergivna bondgården ovanför Moorland.
Jag kom på en ny lek vid namn Zombies VS Humans som är ungefär som en 3 minuters lång Zombie apocalypse (Zombie attack). Det hela gick ut på att så många människor som möjligt skulle överleva innan Zombisarna ( Random utvalda ) dödade dem. Fanns det någon människa som var levande så var människonra vinnarna, var alla människor infekterade ( Zombies ) så vann zombisarna. That simple.
 
Vi tog sedan en ridtur genom gröndal och myste lite vid grillen vid Mrs Pike medans några körde JSC. Vi som satt vid grillen körde Sanning eller Konka men på vårat egna lilla vis. Dem fick helt eneklt rösta vilken dem villa ha av S/K. Konka vann den första rundan. Då skulle jag säga EN sak som alla skulle göra. Jag valde att dem skulle gå till Mrs Pike's hus och knacka på sedan skrika utanför dörren att dem ville in i säg. 
 
Sa sedan åt dem att dem skulle skriva en anledning varför dem ville komma in, HAHAH.
 
Lucy's var helt klart den bästa! Haha.
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: